Iveco

Ook Iveco gaat voluit voor e-mobility. Naast de gekende Crealis met In-Motion-Charging, werd op Busworld de nieuwe Iveco E-Way by Heuliez voorgesteld.

E-mobility zit in het DNA van Heuliez: het heeft een lange voorgeschiedenis met generaties trolleybussen en hybride bussen.

De E-Way by Heuliez komt in drie lengtevarianten: 9,5 meter, 12 meter en 18 meter, met een keuze tussen opladen via de stekker of via een pantograaf. Het aantal batterijen kan vrij gekozen worden, zodat de bus precies op maat van de specifieke autonomievereisten van een klant gemaakt kan worden.

De E-Way by Heuliez 18 meter.

bla

Op de stand is de gelede versie van de E-Way te zien. De bus geeft zowel passagiers als chauffeurs een aangename rijervaring. Verschillende aanpassingen qua look en interieur naargelang de wens van de klant zijn mogelijk.

Iveco blijft ook inzetten op haar gamma bussen dat met CNG aangedreven wordt: van Daily tot Urbanway. Recent werden ook de Crossway autocars in een CNG uitvoering beschikbaar. "Recycling fuels me", vonden we als slogan op een Crossway op de buitenterreinen.

Crossway CNG.

bla

Lees meer over

Terug naar boven